Home » 2017 » November » 1 » Perihal PunyaPoker
3:54 AM
Perihal PunyaPoker

PunyaPoker Situs Pusat Poker V BandarQ Domino QQ Online Terpercaya Poker vaerktojer er en raekke software eller web-baserede applikationer, der tillader statistisk analyse af pokerspillere, spil eller turneringer. Poker handomformere giver spillere mulighed for at tage tekstbaserede online pokerhandhistorikfiler fra online-kort og konvertere dem til formater, der er venlige for ojet og egnet til udstationering pa online-opslagstavler. Handomformere bruges ofte til at dukke op for andre spillere til analyse og diskussion. Afhaengigt af den anvendte konverter kan udgangen indeholde pottestorrelse pr. Satsningsrunde, blindniveau, saedebestilling og stakstorrelser. De fleste online-kortbutikker er designet til at understotte pokerstrategien med andre spillere. Statistikker en spiller kan spore inkluderer showdown procent, aggressionshyppighed, procentdel af check / raise osv. De fleste storre pokersider som Full Tilt Poker, PokerStars og PartyPoker giver spillere handhistorikfiler, men ikke i tekstfilformat. Udover at bruge handhistorikfiler til at analysere og forbedre individets spil, kan de ogsa bruges til at indsamle statistiske data om modstandere, bade dem, som en spiller har spillet imod og endda modstandere, der aldrig star overfor. Hvorvidt sidstnaevnte udgor bedrageri, afhaenger af Cardroom Acceptable Use Policy (AUP). Deling af AUP's rahandshistorie. 

Selvom nogle websteder ikke tilbyder let tilgaengelige handhistorikfiler, kan du normalt anmode om et transkript via e-mail. Der findes flere tredjepartsapplikationer med det formal at vise simple til komplekse statistikker pa online pokerborde. Disse statistikker viser observeret information, sa brugeren kan spille flere tabeller uden at vaere opmaerksom pa den enkelte handling. Mange programmer giver folk mulighed for at kore "varme og kolde" simuleringer, hvor to til ti haender kores mod hinanden for at vise den omtrentlige vindende procent for hver. Den forste sadan simulator, Poker Probe, blev opfundet af Mike Caro i 1990. Flere kommercielle websites data bundkort af online poker cardrooms. Flere kommercielle virksomheder tilbyder personlige spil software produkter, hvor spillerne kan spille mod et bord fuld af programmerbare robot modstandere. Pokerbots er computerprogrammer, der spiller online poker forklaedt som en menneskelig modstander. Online pokerrum forbyder normalt deres brug. Datamineringsvaerktojer, ogsa kendt som handgrabbers, optager spillets information om online pokerspil uden at kraeve, at brugeren spiller i spillet. Disse data gemmes normalt som en tekst- eller XML-fil i et format, der kan analyseres af analysevaerktojer. Bemaerk, at begrebet "datamin" i videnskab og markedsundersogelse bruges til at udvinde data fra data, ikke til indsamling af ra data. PunyaPoker Situs Pusat Poker V BandarQ Domino QQ Online Terpercaya

Views: 475 | Added by: Dwijaya | Tags: Peristiwa, Kejadian, Mengenai | Rating: 0.0/0
Total comments: 0