Home » 2017 » January » 10 » Nahwa Travel Malang Juanda
9:09 AM
Nahwa Travel Malang Juanda

Travel Malang Juanda? Pilih Nahwa Travel, Bukan yang Lain Sedert 1995, het baie aanbied regoor die wêreld en die meeste lugrederye in die Verenigde State van Amerika nou betaal nie enige kommissie aan agentskappe reis. In hierdie geval, 'n agentskap voeg 'n diensfooi aan die netto prys. Verlaagde kommissies begin in 1995 in die Verenigde State van Amerika, met die bekendstelling van 'n pet van $ 50 op terugkeer reise en $ 25 op 'n manier. In 1999 het die Europese lugrederye begin uitskakeling of vermindering van kommissies, terwyl Singapore Airlines so het in dele van Asië. In 2002, Delta Air Lines aangekondig dat 'n nul-kommissie basis vir die VSA en Kanada, na 'n paar maande United Airlines, American Airlines, Continental Airlines, Northwest Airlines, US Airways en American Trans Air al die voorbeeld gevolg.

Die meerderheid van die reisagente het voel die behoefte om hulself en hul kliënte teen die moontlikhede van kommersiële mislukking, hetsy hul eie of 'n verskaffer se beskerming. Hulle sal adverteer die feit dat hulle borg gebind, wat beteken dat in die geval van 'n mislukking, is die kliënte gewaarborg óf 'n ekwivalente vakansie deur te doen wat hulle verloor het of as hulle verkies, 'n terugbetaling. Baie Britse en Amerikaanse agentskappe en toeroperateurs is gebind met die International Air Transport Association (IATA), vir diegene wat vliegkaartjies, Air Travel organiseerders 'Licensing (Atol) uit te reik vir diegene wat kaartjies te bestel in, en die Vereniging van die Britse Reisagente ( ABTA) of die Amerikaanse Vereniging van Reisagente (ASTA), vir diegene wat pakket vakansies te verkoop namens 'n toer maatskappy. Travel Malang Juanda? Pilih Nahwa Travel, Bukan yang Lain

Daar is drie verskillende tipes agentskappe in die Verenigde Koninkryk: veelvoude, miniples en onafhanklike agentskappe. Veelvoude bestaan ​​uit 'n aantal nasionale kettings, dikwels in besit van internasionale konglomerate soos Thomson Vakansies, nou 'n filiaal van TUI AG, die Duitse multinasionale. Dit is nou algemeen vir die groot massa mark toer maatskappye om 'n beherende belang in 'n ketting van reisagentskappe koop, ten einde die verspreiding van hul produk te beheer. (Hierdie is 'n voorbeeld van vertikale integrasie.) Die kleiner kettings word dikwels gebaseer in spesifieke streke of gebiede. Travel Malang Juanda? Pilih Nahwa Travel, Bukan yang Lain

Vyf verskillende tipes agentskappe bestaan ​​in die Verenigde State van Amerika: onafhanklike, gasheer, franchise, konsortium, en mega-agentskappe. American Express en die Amerikaanse Automobiel-Assosiasie (AAA) is voorbeelde van mega reisagentskappe. CWT Holdings is 'n voorbeeld van 'n konsortium agentskap wat bestaan ​​uit verskillende soorte spesialiteit agentskappe. Cruise Planners is 'n voorbeeld van 'n franchise reisagentskap, bestaande uit onafhanklik bedryf reisagentskappe gehardloop deur konsessiehouers. Oasis Agent is 'n voorbeeld van 'n gasheer agentskap. 'N Voorbeeld van 'n onafhanklike reisagentskap, is een wat begin is deur 'n eenmansaak of vennootskap tussen individue wat geen besigheid vennootskappe met die kompetisie agentskappe het. Elke tipe reisagentskap het sy voor- en nadele.

Views: 484 | Added by: Dwijaya | Tags: TravelMalangJuanda, MalangJuanda, TravelJuandaMalang | Rating: 0.0/0
Total comments: 0